Fietstocht omgeving Aalden, Meppen, Gees enz. 13 oktober.

Plaats reactie
Betty G
Berichten: 520
Lid geworden op: 31 jan 2010, 17:02
Provincie: Overijssel

Fietstocht omgeving Aalden, Meppen, Gees enz. 13 oktober.

Bericht door Betty G »

Onder prachtige weersomstandigheden werd deze fietstocht gehouden, zonnig herfstweer en ongeveer 25 graden. Om 12 uur was het verzamelen in de pannenkoekboerderij in Aalden, je kon er heerlijk in de tuin zitten. Voor mij was het ongeveer 50 minuten rijden en het grootste gedeelte snelweg dus dat schoot mooi op. Nadat iedereen er was gingen we koffie/thee drinken met iets lekkers erbij, daarna naar het Landal Greenpark Aalderholt waar we de fietsen hadden gehuurd. De fietsen waren voor de langere mensen wat aan de kleine kant, maar het ging goed hoor. Alleen na afloop wat last van de knie-en maar goed, ik word ook een dagje ouder. De route was uitgezet door Hetty en het was allemaal prima voor elkaar, we fietsten via Gees, Oosterhesselen (als ik het goed heb) en nog een paar kleine plaatsjes en later een ronde via Meppen, Sleen en Schoonoord. Onderweg mooie vennetjes bezichtigd en we stopten ook bij een soort fitnessplaats met bankjes er omheen, ook was er een vijver en klein wandelpark bij. De calorie-en er weer afgewerkt op de fitnesstoestellen, toen ik de slag te pakken had ging dat goed. We fietsten door de bossen die volop romantische :wink: herfstkleuren vertoonden, en de zon maakte alles nog mooier. We kwamen in Aalden aan en gingen nog een kleine ronde fietsen via o.a. Zweeloo, Meppen, Sleen, Schoonoord. In Meppen kwamen we langs kampeerboerderij de Mepperdennen waar ik zo omstreeks 1984 en 1985 op clubkamp ben geweest. Na al die jaren herkende ik de omgeving nog goed. Later in Schoonoord langs kampeerboerderij de Riegheide waar ik in 1980 met de 5e klas lagere school op kamp ben geweest. In deze omgeving ben ik later nog geweest o.a. met Aktivo en mijn eigen wandelclub. Langs de Papeloze kerk dat is een soort hunebed en even gestopt om wat te drinken. Hierna terug naar het Landal Greenpark om de fiets weer in te leveren, de borg ontvangen en naar de pannenkoekenboerderij gereden. Waar we de dag afsloten met een heerlijke pannenkoek en dat lieten we ons goed smaken. We hebben allemaal genoten van deze prachtige dag en Hetty mijn complimenten voor het uitzetten van deze prachtige fietstocht. Je liet ons mooie plaatsen en plekjes in dit deel van Drenthe zien en verder heb je alles prima geregeld.

Hopelijk vind een ieder het goed dat ik foto's heb geplaatst, laat het mij anders gerust weten.


http://www.christensingles.org/userpix/ ... 8_n1_1.jpg
http://www.christensingles.org/userpix/ ... 8_n1_1.jpg
http://www.christensingles.org/userpix/ ... 2_n1_1.jpg

http://www.christensingles.org/userpix/ ... 4_n1_2.jpg
http://www.christensingles.org/userpix/ ... 6_n1_1.jpg
http://www.christensingles.org/userpix/ ... 2_n1_1.jpg
http://www.christensingles.org/userpix/ ... 0_n1_1.jpg
http://www.christensingles.org/userpix/ ... 0_n1_1.jpghttp://www.christensingles.org/userpix/ ... 2_n1_1.jpg
Laatst gewijzigd door Betty G op 27 dec 2018, 21:29, 9 keer totaal gewijzigd.

Betty G
Berichten: 520
Lid geworden op: 31 jan 2010, 17:02
Provincie: Overijssel

re: Fietstocht omgeving Aalden, Meppen, Gees enz. 13 oktober

Bericht door Betty G »

En voor de mensen die twijfelden om mee te gaan, ga gerust eens mee. De uitjes zijn altijd erg gezellig en gemoedelijk. Zelf ben ik al 9 jaar bij Christensingles en heb er veel mensen leren kennen.
Het is fijn om elkaar tijdens de uitjes weer tegen te komen en te spreken. Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom, kom op en stap over de welbekende drempel. Ik was in het begin ook onzeker en kende niemand maar er zijn altijd wel mensen met wie je een praatje kan maken en uit eigen ervaring kan ik zeggen dat je wordt opgenomen in de groep. Ik heb al vele uitjes gehad en ook georganiseerd.

Plaats reactie